top of page

Erikoisvaalennus / Värjäystyöt
- Lightening / Color Transformation

Palveluihimme sisältyy hiusten pesu ja käsittely hoitoaineella sekä rentouttava hiuspohjan hieronta.

Our hair services include a relaxing massage with our selection of shampoo & conditioner.
3h värjäystyö /

3 hours of Lightening/dyeing


3h on sopiva lyhyen hiuksen suureen väriprojektiin. Valitse tämä palvelu kun toiveena on väriin suuri muutos tai monen asteen vaalennus, tummasta vaaleaksi projekti, kokopään babylights raidoitus tai muu erikois vaalennus tai värjäys työ. 3h riittää usein lyhyen hiuksen väriprojektiin. Sisältää leikkauksen.


Hinta alk. 205€3h is suitable for a considerable color project on short hair. Choose this service when you want a considerable color change or multi-level lightening, a dark to light project, baby-light highlights all over the head, other special lightening or dyeing work. 3h is often enough for a short hair color project. Includes haircut.


Price from €205
4h värjäystyö /

4 hours of Lightening/dyeing


4h on sopiva puolipitkän hiuksen suureen väriprojektiin. Valitse tämä palvelu kun toiveena on väriin suuri muutos tai monen asteen vaalennus, tummasta vaaleaksi projekti, kokopään babylights raidoitus tai muu erikois vaalennus tai värjäys työ. Sisältää leikkauksen.


Hinta alk.275€4h is suitable for a considerable color project on medium length hair. Choose this service when you want a considerable color change or multi-level lightening, a dark to light project, baby-light highlights all over the head, other special lightening or dyeing work. Includes haircut.


Price from €275
5h värjäystyö /

5 hours of Lightening/dyeing


5h on sopiva pitkän hiuksen suureen väriprojektiin. Valitse tämä palvelu kun toiveena on väriin suuri muutos tai monen asteen vaalennus, tummasta vaaleaksi projekti, kokopään babylights raidoitus tai muu erikois vaalennus tai värjäys työ. Sisältää leikkauksen.


Hinta alk. 345€5h is suitable for a considerable color project on long hair. Choose this service when you want a considerable color change or multi-level lightening, a dark to light project, baby-light highlights all over the head, other special lightening or dyeing work. Includes haircut.


Price from €345


-

bottom of page